Garageformule event Aumacon

Daan van Leeuwen over de waarde van data

Nationaal Garageformule Event 2024: Innovatie, Inspiratie en de Garageformule Top-40

Op maandag 16 september 2024 wordt Dauphine Amsterdam het epicentrum van de Nederlandse garagebranche. 
Het Nationaal Garageformule Event staat weer op de agenda, een evenement dat inmiddels een vaste waarde is voor managers en directieleden van de belangrijkste garageformules in Nederland. De historische locatie, ooit het hoofdkwartier van Renault in Nederland, biedt een passende achtergrond voor een middag vol kennis, netwerken en innovatie.

Het Belang van Data in de Automotive Sector

Een van de hoogtepunten van het evenement is de presentatie van Daan van Leeuwen, COO van VWE Automotive. Met een rijke achtergrond als directeur van Finnik en zijn huidige rol bij VWE, brengt Daan een schat aan kennis mee over het belang van data in de Automotive sector. 
Zijn presentatie zal zich richten op hoe waarde toegevoegd kan worden voor eindgebruikers door middel van platformen en unieke data, die essentieel zijn voor het ondersteunen van bedrijfsprocessen binnen autobedrijven. 

Schrijf je hier in

Presentatie Garageformule Top-40 Editie 2024

Het event bereikt zijn hoogtepunt met de presentatie van de Garageformule Top-40 Editie 2024 door Clem Dickmann, directeur van AUMACON. De ranglijst, een jaarlijkse traditie, biedt een overzicht van de meest succesvolle garageformules in Nederland. Dit jaar zal het eerste exemplaar worden uitgereikt door Rogier Roet, formulemanager van AutoFirst, de snelst groeiende formule van 2023.

Netwerken en Dineren

Na het inhoudelijke programma is er alle tijd om te netwerken tijdens de aansluitende borrel en walking diner. Dit biedt een uitstekende gelegenheid om ideeën uit te wisselen, nieuwe connecties te leggen en bestaande relaties te versterken.
Thema: Voor een gezonde toekomst moet het universele autobedrijf nú een stap voorwaarts zetten.

Volledige programma

Maandag 16 september 2024 - 15:30 uur – 16:00 uur inloop

Programma deel 1 (16:00 uur – 17:15 uur)

  • Daan van Leeuwen (COO bij VWE Automotive) over de waarde van data. Daan is voormalig directeur van Finnik en thans verantwoordelijk voor de platformen en data van VWE Automotive. Waarde toevoegen voor eindgebruikers staat centraal in zijn werk. 
    Bij VWE wordt deze waarde toegevoegd door middel van  platformen en unieke data die de bedrijfsprocessen van autobedrijven ondersteunen.
  • Bernd-Jan de Rooij (Manager International Business Development bij Innovam) over retentie & educatie.  Al meer dan 90 jaar ondersteunt Innovam merk- en niet merk gebonden organisaties in het duurzaam opleiden en certificeren van haar medewerkers zodat deze in de vele rollen die zij in deze branche vervullen nu en in de toekomst in hun kracht blijven staan.
  • Interview van dagvoorzitter Meindert Schut met Emiel Stolk (eigenaar van Stolk Autoservice in Dieverbrug). Emiel Stolk is eigenaar van één van de 3.200 Bovag-leden met een onafhankelijk autobedrijf. Afgelopen jaar werd zijn bedrijf – na een spannende finale – ‘Onafhankelijk Autobedrijf van het Jaar 2023’.

programma deel 2 (17:30 uur – 18:20 uur)

  • Zoran Nikolic (Wolk & Nikolic). Zoran Nikolic is Managing Director en mede-eigenaar van Wolk and Nikolic After Sales Intelligence, een toonaangevend bedrijf in consultancy voor de aftersales in de Automotive branche. Met een carrière van meer dan 20 jaar is Nikolic een expert in de industrie geworden. Hij was met name de pionier van een belangrijke studie naar de Europese auto-onderdelenmarkt, die een norm voor de sector stelde. Nikolic heeft meer dan 100 innovatieve oplossingen geleverd aan aftermarket-leveranciers, wat heeft bijgedragen aan de groei van het bedrijf als een belangrijke speler in de Automotive branche.
  • Presentatie AUMACON Garageformule Top-40 Editie 2024 door Clem Dickmann, directeur van AUMACON. Het eerste exemplaar van de Editie 2024 zal worden uitgereikt door Rogier Roet, formulemanager van AutoFirst, de snelst groeiende formule van 2023.

Aansluitend netwerkborrel en walking diner

Vragen?
Wij staan voor je klaar.

Wij proberen jouw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

Neem contact met ons op